Salade de haricots, riz et maïs

English version: Bean, rice and corn salad

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Bean, Rice and Corn Salad

Salade de haricots, riz et maïs


Ingredients

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  • 3 tasses boîte de petits haricots blancs sans sel ajouté, égouttés et rincés, OU cuits* (750 mL)
  • 1 tasse riz brun cuit (250 mL)
  • 1 tasse maïs congelé, cuit (250 mL)
  • 1 poivron rouge coupé en dés
  • 1 branche de céleri coupée en dés
  • 1/2 oignon rouge coupé en dés
  • 1 petit piment jalapeno émincé (facultatif)
  • 1/2 tasse coriandre fraîche, hachée (125 mL)

Vinaigrette :

  • 2 jus de 2 limes
  • ¼ tasse huile de canola (50 mL)
  • 1 c. à table poudre de chili (15 mL)
  • 1 c. à thé cumin (5 mL)

Instructions

In a large bowl, combine all the ingredients for the salad. Put aside. To make the dressing, combine the lime juice, oil, chili powder and cumin in a glass jar that seals tightly. Shake well. Pour over the salad and mix. Season with salt and pepper, to taste. Garnish with cilantro and cherry tomatoes, to taste.